Kyllingesatay


Småretter under temaet Vietnam

Ingredienser:
500 g kyllingebrystkød
1 spsk honning
0,6 dl soyasauce
2 tsk sesamolie
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt gurkemeje
1/2 tsk chilipulver

Forklaring:
Skær kyllingebrystkøddet i halve stykker på langs. Bland honning, soyasauce, sesamolie, stødt koriander, stødt gurkemeje og chilipulver i et dybt ikke-metallisk fad.
Spid kyllingekødet på langs på de opblødte træspyd og læg spydene i marinaden. Dæk dem til og sæt dem på køl i mindst 2 timer.

Ved stegning:
Stil satayspydene på en forvarmet grillrist og steg dem i 5-7 minutter; vend dem og smør dem ofte med marinaden. Server med den varme Hurtige Satay Sauce (se 3 Vietnamesiske dipsaucer). Giver 8 satayspyd.

Bemærkninger: