Kyllingesalat med bacon og estragon


Småretter under temaet Brunch

Ingredienser:
(4 personer)

• 200 – 300 gr kylling skåret i tern
• 100 gr bacon
• 4-5 spsk bearnaisemayo (se nedenfor)
• 1 salat – f.eks. hjertesalat
• 5-10 asparges til pynt
• Eventuelt 5-10 sherrytomater til pynt

Bearnaisemayo:
• 3 dl mayonnaise
• 1 spsk. skalotteløg
• 1 spsk estragon, frisk eller tørret
• 1 tsk. dijonsennep
• 2 tsk bearnaiseessens


Forklaring:
Steg bacon i ovn eller på pande. Skær kyllingen i tern og steg ternene på en pande. Anret salatblade på en tallerken og drys kyllingeternene over. Fordel 4-5 spiseskefulde mayo over retten eller server mayoen i en skål ved siden af. Anret med baconstykker og eventuelt den øvrige pynt på toppen.


Bemærkninger: