Grillet kalvemørbrad med grillede majs, ovnbagte rødbeder og grov grønsagsmos


Hovedret under temaet Grill

Ingredienser:
(4 personer):
800 gr kalvemørbrad
Diverse krydderurter til stegning
Evt. løg, hvidløg øvrige urter.

Forklaring:
Læg kalvekødet i en bradepande eller grillbakke sammen med krydderurter, løg, hvidløg og urter. Grill til kødet har en kernetemperatur på ca. 55 grader (rød) eller 60 grader (rosastegt). Lad mørbraden hvile samme tid som stegetiden.
Bemærkninger:
Server med et stykke grillet majs, en stak bagte rødbedestykker (skåret som pommes frites) og en bagt grov grønsagsmos (se særskilt opskrift på sidstnævnte).

Prøv - hvis du har mulighed for det - at servere en sauce til baseret på friske kantareller - herligt.

Server en ikke for kraftig rødvin til det forholdsvist milde kalvekød.