Uden tema
Opskrift
Agurker – farseret med anderillette
Vis
Andebryst marineret i krydderier og citrusfrugter
Vis
Andeburger
Vis
Andepaté
Vis
Asparges med jambon iberico, smeltet manchego, krydrede gulerødder og trøffel
Vis
Auvergne-gryde
Vis
Bagte rabarber med peberrod
Vis
Baked Alaska
Vis
Baked Alaska med marcipan, hindbær og vanilje
Vis
Blommesirup
Vis
Braiserede kalvekæber med peberrodsskum, ærtepuré, rosenkålsalat og grillede gulerødder
Vis
Brokkolisalat med mormordressing
Vis
Brombærlikør
Vis
Brombærsyltetøj med hvid chokolade
Vis
Bruschetta med friske tomater og hvidløg
Vis
Bruschetta med saltet torsk
Vis
Brændte mandler
Vis
Burgerboller
Vis
Butterdejssnegle med pesto og soltørret tomat
Vis
Bøfsandwich
Vis
Chateaubriand med efterårskompot, sprødstegte kartofler og rødvinssauce
Vis
Chicken Gumbo med krydret pølse
Vis
Chili- koriandergravet laks
Vis
Chili- og citronmarinerede oliven
Vis
Chokolade-cheesecake med karamelliserede appelsiner
Vis
Chokoladetærte med valnødder og mandler
Vis
Citronfromage med marengs
Vis
Citrontærte
Vis
Créme brûlée
Vis
Cremet muslingesuppe med ristet chorizo og spinat
Vis
Cremet rosenkålssuppe med sprød chorizo
Vis
Cuba: Kokosis med ananas
Vis
Cuba: Forret med rejer i tomat og orange-marinerede rejer
Vis
Cuba: Kalvehaleragout
Vis
Cuba: Moros y Christianos
Vis
Cuba: Pina-Colada-to-go
Vis
Desserttapas
Vis
Dyreryg - ovnstegt
Vis
Dyreryg med tranebærsauce
Vis
Farseret lammeryg med honningstegte frugter og asparges-/baconkartofler
Vis
Fastelavnsboller af vandbakkelse med kaffeskum
Vis
Fastelavnsboller med friske hindbær
Vis
Filodejstarteletter med kylling og asparges
Vis
Fiskesuppe med kokosmælk og tigerrejer
Vis
Flødeboller
Vis
Foie Gras med kammusling
Vis
Fransk frugttærte med sød vaniljecreme
Vis
Friturestegte ravioli med svampefyld
Vis
Fuldkornskiks med vanilje
Vis
Fyldt lammekølle
Vis
Grapesorbet
Vis
Gratinerede ostebrød
Vis
Gris med pure af jordskok og mandel, syltede æbler, stegte jordskokker og svampe
Vis
Grønkålssalat
Vis
Grønsagsmos (grov)
Vis
Gulerodsruller med blue cheese creme
Vis
Gulerodssuppe med grillet laks, spidskommen og kørvel
Vis
Gulerødder i gulerod
Vis
Helstegt dyrekølle med saltbagte kartofler og sellerisalat
Vis
Hvide asparges med ristede rejer, aspargesmayo og "kyllingesmør"
Vis
Hvidløgssuppe - Aîgo bouido
Vis
Hvidvinsgelé
Vis
Hyldebær/æble marmelade
Vis
Is med syltede grønsager
Vis
Isafkølet lagkage - Semifreddo fra Emilia-Romagna
Vis
Jordbær med chantillycréme
Vis
Jordskokkesuppe med hasselnødder og karse
Vis
Kaffeis med vaniljecreme og crunch af krydderkage
Vis
Kammuslinger med hindbær-vaniljesirup
Vis
Kanel-is med sukkersyltede pærer
Vis
Kantarelsuppe
Vis
Kartoffelmedalloner
Vis
Kartoffelpyramide med spinat
Vis
Kartoffelroser
Vis
Kartoffenmedaljoner
Vis
Kernerugbrød
Vis
Kogt torsk med det hele
Vis
Kransekagestykker
Vis
Kylling i tagine (stegeso)
Vis
Kyllingevinger stegt i panko
Vis
Kød og svesker i tagine (stegeso)
Vis
Lam på to måder
Vis
Langtidsbraiseret boeuf onglet med rødbeder på to måder og pommes frites
Vis
Langtidsstegt kalvefilet med fyldte tomater, jordskokkeflan, kartoffelrøsti, friteret pastinak og estragon sauce
Vis
Lyssej bagt med muslinge-kørvel panade, muslingesauce og lakserogn
Vis
Mandeltærte med kirsebæris
Vis
Marcipanchips i ovnen
Vis
Marcipankage med nødderemonce
Vis
Marinerede rosenkål
Vis
Minitarteletter med avocado og rogn/rejer
Vis
Nemt brød
Vis
Orangesauce
Vis
Passionsfrugtsorbet med cognac
Vis
Perlehøneballotine med jordskokpuré, rosenkål og tørrede bær
Vis
Perlehønebryst i Karl Johan fløde med selleri vendt i persillepesto
Vis
Persillepesto
Vis
Pommes Anna
Vis
Pære Belle Helene a la Blomsterberg
Vis
Pæresmør med kardemomme
Vis
Rejecocktail - klassisk ret i ny forklædning
Vis
Rejer i hvidløgsolie
Vis
Rimmet laks med æble-sellericreme
Vis
Rimmet mørk sej med urtecreme
Vis
Ris ala mande
Vis
Risotto alla Milanese
Vis
Ristede Druer
Vis
Ristede løg
Vis
Rosenkål på selleri med avocadocreme
Vis
Roulade med ingefær- og citroncreme og bagte rabarber
Vis
Rullepølse kogt i øl
Vis
Rød sensommersuppe
Vis
Rødbede tartar med peberrodscreme
Vis
Rødbedesalat med feta, peberrod og tranebær.
Vis
Rødspættefilet i sprødt rugbrød med rejer & surt
Vis
Rødvinsbraiseret oksesteg med løg og rødbeder
Vis
Røget ål
Vis
Rørt tatar
Vis
Røræg Royald
Vis
Saucisse de Toulouse
Vis
Sauterede rodfrugter med sesamfrø
Vis
Små mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs
Vis
Snobrød med salt og peber
Vis
Sprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressing
Vis
Sprød æbletærte fra Normandiet
Vis
Sprøde svampekiks
Vis
Stegt terrine af svineskank med nougatine af appelsin, persillepesto og pure af syltet asie
Vis
Stegte auberginer
Vis
Stegte grøntsager i 5 farver
Vis
Stjerneskud
Vis
Succeskage
Vis
Syltede appelsinskaller
Vis
Sønderjyske Ringridere
Vis
Tapas
Vis
Tartar af okse med æggecreme og kartoffelchips
Vis
Tartar af røget hellefisk
Vis
Tarte á lʼorange, au chocolat et des fruits confits
Vis
Timbaler med grøntsager
Vis
Tomates damour
Vis
Tomatsmør
Vis
Tournedos med gorgonzolasovs
Vis
Tuntartar
Vis
Tørrede æggeblommer
Vis
Tørret frugt rulle
Vis
Tårn af jordbærkage med lime og mynteparfait.
Vis
Vagtler med æbler
Vis
Valnøddeis
Vis
Vaniljefromage i chokoladehorn
Vis
Varm æbletærte med flødeskum
Vis
Varmrøget laks med porrer og fiskesauce
Vis
Vildsvinekølle på 2 måder
Vis
Zaalouk - aubergine-dip – marokkansk inspireret
Vis