2009 - 08 - Ebeltoft

Studietur til Ebeltoft og Bazar Vest, Århus 21. – 23. august 2009

I forbindelse med hele foreningens idé og mål om udvikling af medlemmernes smag og kunnen er det et absolut ”must” at se ud over de kendte grænser såvel geografisk som kulturelt. Beslutningen var derfor at benytte os af et besøg i Bazar Vest i Gjellerup ved Århus til indkøb og sammensætning af en anderledes og spændende menu. Vi indlogerede os beskedent i en hytte på campingpladsen i Ebeltoft, og kunne således kombinere de kulinariske oplevelser med et besøg i Ebeltoft og se noget af Mols.
Idéen med Bazar Vest var en absolut succes – et fantastisk udbud af varer, højt humør hos de handlende på denne første dag af Ramadanen og supergode priser. Masser af tingel-tangel til salg, men også supergode indkøbsmuligheder af kød og grønsager. På grundlag af de indkøbte friske råvarer, fik menuerne følgende udseende:

Frokost: Grillede lammekotelletter med tomatsalat og ”perle-brød”. Hertil Royal Classic!

Aften: Kæmpe grillet T-bone steak med ratatouille af squash, aubergine, fennikel, glaskål, forårsløg, peber og chili + mere ”perle-brød”. Hertil en Ripasso de Valpolicello Superiore 2007.

Dessert: Friske hindbær med blød vaniljeis.