Sigara Börek – Fillodejsruller med ost

Småretter under temaet Meze

Ingredienser:
1 pk fillodej eller 2 plader yufkadej (fås på frost i specialbutikker)

Fyld:
165 g feta i små tern
100 g mozzarellaost, reven eller frisk
2 æggeblommer (past.)
15 g persille, frisk hakket

Andet:
2 æggehvider
40 g rapsolie


Forklaring:
Fetaosten smuldres og blandes med de øvrige ingredienser.
Dejen skæres ud i trekantstykker
Der fordeles lidt fyld i et tyndt lag på den brede ende af trekanten.
Dejkanten foldes ind over det yderste af fyldet og trilles herefter til runde "brød".
"Brødene" pensles på alle sider i æggehvide.
Olie opvarmes på en pande og "brødene" steges gyldne på alle sider
De kan evt. lægges på bagepapir på bageplade og steges færdige i ovnen.


Bemærkninger:
Der findes på YouTube videoer, der viser, hvordan man gør.