Fyld: 3 æbler 100 g selleri 4 tørrede abrikoser 1 løg ½ porre 1 håndfuld tørrede tranebær 4 skiver toastbrød mælk 1 æg timian salt og peber
1 spsk. honning 2 dl æblejuice
Forklaring: Tænd ovnen på 200 °C. Unghanen udbenes. Æblerne skrælles. Sammen med selleri og løg rives de på et groft rivejern. Abrikoserne og porren skæres i små tern. Brødet skæres i stykker, kommes i en skål og udblødes i mælken. Herefter blandes alle ingredienser til fyldet i en skål og røres godt igennem. Smages godt til med timian og salt og peber.
Den udbenede fugl fyldes nu og lukkes. Steges i et ildfast fad med lidt vand i bunden i ca. 5 kvarter. Æblejuicen opvarmes og honningen opløses heri. Når der er gået 1 kvarter af stegetiden hældes halvdelen af honningblandingen over og efter endnu 1 kvarter resten. Fuglen dryppes med mellemrum med stegeskyen.
Bemærkninger: Fuglen parteres og serveres sammen med fyldet og en god salat.