Gnocchi med grønkål Gnocchi, se opskrift (eller 600 g købte) 150 g frisk grønkål 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron 50 g smør til stegning salt peber
Til servering 25 g parmesan
Forklaring: Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, dryp med olie, og krydr med rosmarin, salt og peber. Steg dem i ovnen i 40-45 minutter, til de er gennemstegte.
Gnocchi med grønkål Skyl grønkålen grundigt. Kassér de grove stilke, og hak grønkålsbladene fint. Pil og hak hvidløget. Riv citronskallen fint på et rivejern.
Steg gnocchierne i smør i en dyb pande i 2 minutter, til de er let gyldne og sprøde på overfladen. Tilsæt hvidløg, og lad det stege med i 1 minut.
Tilsæt grønkål og citronskal, og vend det i retten, til kålen begynder at falde sammen. Krydr retten med salt og peber.
Bemærkninger: Servering Anret gnocchi- og grønkålsblandingen i en serveringsskål, drys med friskrevet parmesan, og servér til kyllingelårene.