Tuntartar

Forret under temaet Uden tema

Ingredienser:
4 personer:

200 gr tun (skal have været på frost i mindst 1 døgn)
1 mango
1 avocado
1 forårsløg
1 rød chili
Skal fra 1 lime
En håndfuld dild
2 tsk. sesamfrø

Derudover:
Dild og/eller brøndkarse til pynt
Soya
Forklaring:
Rist sesamfrø ved middel varme på en lille pande. Sørg for at holde dem i bevægelse, så de ikke brænder på. Lad dem køle af.
Skær tun, mango og avocado i små tern. Skær forårsløg i tynde ringe og hak chili og dild fint. Kom det hele i en skål, riv limeskal over, kom den afkølede sesam i og vend det sammen.

Anret din tuntartar efter dine egen idé på en tallerken - eventuelt med brug af en anretterring, hvor du presser tartaren godt ned, så den holder faconen, når du fjerner ringen. Pynt med dild og/eller brødkarse og dryp med lidt soya.
Bemærkninger: