Ingredienser: Remoulade: 1 dl. god mayonnaise - eventuelt hjemmelavet 1 bdt. estragon 1 bdt. persille 150 gr grov pickles
Hak urterne og pickles og mix med mayonnaisen. Smag til med salt og peber
Bløde løg: 3 stk zittauerløg Lidt olie til at stege i 3 spsk HP sauce Salt og peber
Skræl og snit løgene fint. Kom olie i en gryde og svits løgene. Kom lidt vand til dem og lad dem blive møre og gyldne. Smag til med salt, peber og HP sauce.
Skræl og skær løgene i ca ½ cm tykke ringe. Vand, sukker og eddike koges op. Herefter koges løgskiverne i ca. 5 min. Når det hele har kogt, slukkes der for gryden, og agurkerne i skiver kommes i. Kom det hele på køl, indtil det skal serveres.
Bøf: Beregn 200 gr hakket oksekød til hver - med høj fedtprocent. Olie til stegning Salt og peber
Form bøfferne omhyggeligt, så de er glatte og uden revner. Lad dem ligge i 30 min. så de har stuetemperatur før stegning. Steg bøfferne på en varm pande ca 1½ min. på hver side, så er de rosa indeni.
Skær forårsløgene fint. Skær æblerne i tern på ca 1 gange 1 cm. Riv peberroden. Bland det hele.
Sovs til bøfsandwich: 2 dl fond 2 dl fløde 3 dl rødvin 100 gr smør 1 gulerod, 1 løg, 3 fed hvidløg, 1 håndfuld timian Salt og peber, hvidløgspulver og løgpulver til at smage til Evt. lidt maizena Skær grønsager groft og urterne lidt finere ud. Rist det i en gryde i lidt olie. Tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Kom fond og fløde på og kog op. Kom smørret i, og tykner sovsen ikke tilstrækkeligt, så tilfør lidt oprørt maizena. Smag til med de forskellige dele til sovsen har en kraftig smag.