Rødspættefilet i sprødt rugbrød med rejer & surt

Smørrebrød under temaet Uden tema

Ingredienser:
6 rødspættefileter
Salt
Peber
1 dl piskefløde
4 Tynde skiver rugbrød uden kerner
Smør
20 pillede rejer
Syltede rødløg
Agurkestave (syltet som agurkesalat)
Dildtoppe


Forklaring:
Afpas de 4 fileter, så de passer til rugbrødsskiverne – skær dem evt. til. Krydr med salt og peber.
Blend resten af fisken med fløde og lidt salt til en fars.
Skær rugbrødet i tynde skiver, der er ca. 2 mm tykke.
Smør farsen oven på rugbrødsskiverne, og læg rødspættefileterne imellem som en sandwich.
Pak sandwichen stramt ind i plastfilm og sæt i ovnen ved 75 grader i ca. 20 minutter. Tag ud og lad afkøle helt, før sandwichen pakkes ud af plastfilmen.
Skær den så i passende stykker, der steges gyldne i smør på begge sider.
Anret de sprøde fiskefyldte brød med rejer, syltede rødløg og agurkesalatstave. Pynt evt. med
dildtoppe.


Bemærkninger: