Ingredienser: 6 rødspættefileter Salt Peber 1 dl piskefløde 4 Tynde skiver rugbrød uden kerner Smør 20 pillede rejer Syltede rødløg Agurkestave (syltet som agurkesalat) Dildtoppe
Forklaring: Afpas de 4 fileter, så de passer til rugbrødsskiverne – skær dem evt. til. Krydr med salt og peber. Blend resten af fisken med fløde og lidt salt til en fars. Skær rugbrødet i tynde skiver, der er ca. 2 mm tykke. Smør farsen oven på rugbrødsskiverne, og læg rødspættefileterne imellem som en sandwich. Pak sandwichen stramt ind i plastfilm og sæt i ovnen ved 75 grader i ca. 20 minutter. Tag ud og lad afkøle helt, før sandwichen pakkes ud af plastfilmen. Skær den så i passende stykker, der steges gyldne i smør på begge sider. Anret de sprøde fiskefyldte brød med rejer, syltede rødløg og agurkesalatstave. Pynt evt. med dildtoppe.