250 gr. frisk fisk - laks, torsk eller sejfileter 1 finthakket skalotteløg 1 spsk olie ½ tsk. karry 2 dl hvidvin 1 bdt. forårsløg 1 rød chili 75 gr. sukkerærter 200 gr. frosne tiger- eller alm. rejer 6 dl. fiskebouillon 1 ds (400 ml) kokosmælk Salt og peber
Tilbehør: Grovflutes
Forklaring: Del fisken i passende stykker. Sauter skalotteløg og karry i olien et par minutter under omrøring. Tilsæt hvidvinen og kog til væden er reduceret til halvdelen.
Skær forårsløget inkl. det grønne i tynde skrå skiver. Halver og udkern chilien og snit den fint på tværs. Kom det i gryden og damp i 1 minut. Snit sukkerærter tyndt på skrå.
Læg fisk, rejer og sukkerærter i gryden. Bring fiskebouillon og kokosmælk i kog. Hæld det over fisken og de øvrige ingredienser og bring det i kog. Servèr suppen varm.
Tips: Afhængigt af hvor fed og tyktflydende en kokosmælk du bruger, kan der være behov for at tilføje lidt fløde for at gøre suppen en anelse mere cremet.