800-1000 gr pluma 250 gr blandede svampe 2½ dl. piskefløde 2-3 kviste rosmarin Salt og peber
Forklaring: Pluma er den del af den spanske sortfodsgris, der minder mest om bøf - eller kalv. Grisene har levet i det fri og levet af bl.a. agern, hvilket har gjort kødet mørkere og mere smagfuldt.
Fjern eventuelle sener på oversiden. krydr med groft salt og friskkværnet peber. Steg kødet på en tør, hed pande med et par kviste rosmarin eller grill det og regn med ca. 3-3 1/2 min. på hver side. Lad det herefter hvile mindst 5-6 min. på en rist. Giv kødet en hurtig tur på varmen inden du serverer det.
Svampe brunes på en pande i lidt olie eller smør, til de har sluppet det meste af væsken. Hæld fløden over og bring i kog. Lad saucen koge ind til den ønskede konsistens og smag til med salt og peber.
Her er kødet serveret med souvide-tilberedte grønsager og friturestegte kartoffel-fritter. Man kunne også servere kødet med en garniture der smager af dens hjemland: marinerede blade af hjertesalat, en tomatsalat med oliven og skalotteløg, eller måske bare grillede grøntsager.