2,5 dl vand 100 g smør/marg 150 g mel 170 g Emmenthaler skåret i små firkanter 5 æg (4 hvis de er store) Peber
Forklaring: Tænd ovnen på 200 gr. C. Bland vand og smør/marg. i en gryde. Når det koger tilsættes melet på een gang og røres sammen til en smørbolle. Tag gryde af ilden. Tilsæt de sammenpiskede æg et efter et. Rør dejen glat mellem hvert æg. Tilsæt peber og Emmenthal-firkanterne. Bland det hele godt.
Sæt dejen på en bageplade med bagepapir i kugler på størrelse med valnødder ved hjælp af to skeer eller en sprøjtepose.
Sæt pladen i ovnen og lad den bage i ca. 30 min. Sluk for ovnen og lad pladen stå et par minutter med ovndøren på klem. Det sikrer at kagerne er helt færdigbagt og ikke falder sammen.
Bemærkninger: Passer fint til en Kir eller aller bedst en Kir Royal