200 gr hvid chokolade 1 dl piskefløde ½ dl passionsfrugtsaft 4 nøddekurve
Krystalliseret hvid chokolade:
25 gr hvid chokolade 25 ml vand 25 gr sukker
Forklaring: Smelt halvdelen af chokoladen og brug den til pensle nøddekurvene på indersiden. Hak resten af chokoladen groft, og kom den i en skål. Bring fløden i kog og hæld den over chokoladen. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet og massen er homogen. Rør passionsfrugtsaft i, og sæt massen på køl i et par timer. Start den krystalliserede chokolade ved at smelte chokoladen over vandbad. Bring sukker og vand i kog, og lad det koge, til det når en temperatur på 136 grader. Hæld sukkermassen over chokoladen i en tynd stråle, mens du pisker. Hæld de små cholokadekugler ud på et stykke bagepapir, og lad dem køle helt af.
Ved servering placer nøddekurvene på en tallerken og fyld dem med passionsfrugtcreme og lidt krystalliseret hvid chokolade. Pynt med mere krystalliseret chokalade, og f.eks. skovsyreblomster og passionsfrugtpulver.