Tarte á lʼorange, au chocolat et des fruits confits
Dessert under temaet Uden tema
Ingredienser: Bag en bund enten af mørdej eller marcipan
Fyld 1: 3 æg 1 spsk. fint revet appelsinskal 1,6 dl piskefløde 165 g sukker 60 g chokolade 2 spsk. kakao (sigtet) 2 spsk. Grand Manier
Fyld 2: 140 g chokolade 0,6 dl piskefløde
Fruits confits 2 søde appelsiner skallen af ½ citron 2 spsk sukker 2 spsk appelsinjuice
Forklaring: Fyld 1: Det hele blandes i en skål og røres til en homogen blanding. Hæld blandingen på den afkølede tærtebund. Bag tærten i 30-40 min. ved 180º C til fyldet er stivnet. Afkøl tærten.
Fyld 2: Delene blandes i en kasserolle, opvarmes langsomt op og røres ensartet. Den varme blanding hældes over den kolde tærte. Tærten afkøler til den stivner. Den er herefter klar til servering sammen med den syltede frugt.
Fruits confits:
Appelsinerne pilles og skæres i mindre stykker Finhak citronskallen Bland sukker og juice i
Det hele simrer i en gryde til massen er tykflydende. Afkøles.