Tarte á lʼorange, au chocolat et des fruits confits

Dessert under temaet Uden tema

Ingredienser:
Bag en bund enten af mørdej eller marcipan

Fyld 1:
3 æg
1 spsk. fint revet appelsinskal
1,6 dl piskefløde
165 g sukker
60 g chokolade
2 spsk. kakao (sigtet)
2 spsk. Grand Manier

Fyld 2:
140 g chokolade
0,6 dl piskefløde

Fruits confits
2 søde appelsiner
skallen af ½ citron
2 spsk sukker
2 spsk appelsinjuice

Forklaring:
Fyld 1:
Det hele blandes i en skål og røres til en homogen blanding. Hæld blandingen på den afkølede tærtebund.
Bag tærten i 30-40 min. ved 180º C til fyldet er stivnet.
Afkøl tærten.

Fyld 2:
Delene blandes i en kasserolle, opvarmes langsomt op og røres ensartet. Den varme blanding hældes over den kolde tærte. Tærten afkøler til den stivner. Den er herefter klar til servering sammen med den syltede frugt.

Fruits confits:

Appelsinerne pilles og skæres i mindre stykker
Finhak citronskallen
Bland sukker og juice i

Det hele simrer i en gryde til massen er tykflydende. Afkøles.

Bemærkninger: