Kyllingbryst i ananas

Hovedret under temaet Sommer

Ingredienser:
(4 Personer)

4 kyllingbryst
8 skiver god bacon
Lille bakke champignon
½ løg
½ ingefær (revet)
Fajitakrydderi
2 hele ananas
1 stor rød peber
100 gr cashewnødder
2 dl. rød eller sort quinoa

Forklaring:
Kom ca 6 champignon, løget og ingefær i en blender og blend det godt. Skær kyllingbrysterne næsten helt igennem, så de kan bredes ud i én flade. Smør blandingen ud over kyllingbrysterne og drys krydderi over. Rul kyllingbrysterne stramt og vikl bacon omkring. Steg 8 – 10 min. på hver side, så de er brune på ydersiden, men saftige indeni. Lad dem køle lidt af, så de bedre kan skæres i pæne skiver. Rist resten af champignonerne og gem dem til pynt ved kyllingstykkerne.
Del hver ananas i to og fjern den hårde midterribbe, men lad det meste af kødet sidde. Skær de stegte kyllingbryster i skiver, læg skiverne i den halve ananas, læg de ristede hele champignon ved og varm retten i ovnen ved 175 grader i 10 min.
Serveres sammen med ristede cashewnødder, rød peber i smalle strimler og quinoa (eller ris).

Bemærkninger: