4 kyllingbryst 8 skiver god bacon Lille bakke champignon ½ løg ½ ingefær (revet) Fajitakrydderi 2 hele ananas 1 stor rød peber 100 gr cashewnødder 2 dl. rød eller sort quinoa
Forklaring: Kom ca 6 champignon, løget og ingefær i en blender og blend det godt. Skær kyllingbrysterne næsten helt igennem, så de kan bredes ud i én flade. Smør blandingen ud over kyllingbrysterne og drys krydderi over. Rul kyllingbrysterne stramt og vikl bacon omkring. Steg 8 – 10 min. på hver side, så de er brune på ydersiden, men saftige indeni. Lad dem køle lidt af, så de bedre kan skæres i pæne skiver. Rist resten af champignonerne og gem dem til pynt ved kyllingstykkerne. Del hver ananas i to og fjern den hårde midterribbe, men lad det meste af kødet sidde. Skær de stegte kyllingbryster i skiver, læg skiverne i den halve ananas, læg de ristede hele champignon ved og varm retten i ovnen ved 175 grader i 10 min. Serveres sammen med ristede cashewnødder, rød peber i smalle strimler og quinoa (eller ris).