Ingredienser: Fars: 150 gr smør 1 bundt persille Citronsaft Estragon 2 skalotteløg 1 æggeblomme 50 gr fromage frais 50 gr champignon 100 gr god bacon i meget små tern
Kyllingen: 1 stk. poulard eller god kylling på ca. 2 kg 4 kviste timian 2 kviste rosmarin 2 skalotteløg 1 sellerikvist 1 porre 2 gulerødder 2 laurbærblad 20 fed upillede hvidløg Salt og peber
Forklaring: Kom alle ingredienser til farsen i en blender og kør det hele godt igennem. Smag til med salt og peber.
Gør poularden i stand og skær hals og vinger fra. Lad farsen glide ind mellem skind og kød på både brystet og lårene. Gør det forsigtigt med fingrene, så skindet ikke går i stykker. Fyld kviste af timian og 4 fed hvidløg i poularden og bind den op. Varm lidt olie i en gryde og brun poularden langsomt på alle sider. Sæt gryden i ovnen ved 200 grader i 35 minutter. Efter 35 minutter kommes de resterende hvidløg samt de øvrige grønsager samt hals og vinger i gryden. Vend poularden om og steg videre i endnu 35 minutter. Tjek med en nål i lårene. Hvis skyen er klar i farven, er poularden færdig. Den skal være gennemstegt men saftig.