Ceviche

Forret under temaet Peru

Ingredienser:


(4 portioner som forret)

½ kg. fast hvid fisk (f.eks. torsk eller lange). Frisk fisk foretrækkes, men for en sikkerheds skyld bør du kortvarigt (mindst 1 døgn) nedfryse fisken
5 fed hvidløg hakkede
½ bundt frisk koriander
1 habanero-peber (uden kerner) – hakket eller rigtige peruanske Aji Amarillo, hvis du kan finde dem.
4-5 limefrugter (gerne gule), friskpressede og uden frugtkød, nok til at dække fisken
Frillice salat eller tilsvarende lidt grov salat
1 rødløg, skyllet og skåret i tynde skiver på langs
Salt og peber

Tilbehør:

Avocado i både
Sherrytomater
Eventuelt brød

Forklaring:
1. Fisken skæres i 2 cm store tern. Hvidløg og peber hakkes fint og den friske koriander rives i grove
stykker.
2. Bland alle ingredienser undtagen rødløg godt sammen
3. Placer rødløgen på toppen og lad det marinere i køleskabet i mindst 2-3 timer før servering.
4. Før servering bland godt og server med salat, avocado, sherrytomater og eventuelt brød på siden.


Bemærkninger: