½ kg. fast hvid fisk (f.eks. torsk eller lange). Frisk fisk foretrækkes, men for en sikkerheds skyld bør du kortvarigt (mindst 1 døgn) nedfryse fisken 5 fed hvidløg hakkede ½ bundt frisk koriander 1 habanero-peber (uden kerner) – hakket eller rigtige peruanske Aji Amarillo, hvis du kan finde dem. 4-5 limefrugter (gerne gule), friskpressede og uden frugtkød, nok til at dække fisken Frillice salat eller tilsvarende lidt grov salat 1 rødløg, skyllet og skåret i tynde skiver på langs Salt og peber
Tilbehør:
Avocado i både Sherrytomater Eventuelt brød
Forklaring: 1. Fisken skæres i 2 cm store tern. Hvidløg og peber hakkes fint og den friske koriander rives i grove stykker. 2. Bland alle ingredienser undtagen rødløg godt sammen 3. Placer rødløgen på toppen og lad det marinere i køleskabet i mindst 2-3 timer før servering. 4. Før servering bland godt og server med salat, avocado, sherrytomater og eventuelt brød på siden.