Ingredienser: 200 g knoldselleri 200 g pastinak 200 g gulerødder 4 spsk. sesamfrø 4 spsk. nigellafrø (jomfru i det grønne) koldpresset jomfruolivenolie 1 økologisk limefrugt, saft og skal af 1-2 spsk. ahornsirup eller akaciehonning flagesalt
Forklaring: Skræl og skær rodfrugterne i stave. Steg sesamfrø og nigellafrø i olie på en pande i et par minutter.
Tilsæt rodfrugterne og steg det igennem i 4-5 minutter. Tilsæt limesaft og -skal samt ahornsirup. Steg det hele et par minutter til, og smag til med salt.
Servér rodfrugterne sammen med andre gode grøntsagsretter, kød, fisk eller skaldyr.
Bemærkninger: Her serveret sammen med andebryst marineret i krydderier og citrusfrugter.
Kræmmerhusene er lavet af bagepapir (Youtube giver mange anvisninger på, hvordan de kan laves).