Ingredienser: 3 andebryster skal af 1 usprøjtet appelsin skal af 1 usprøjtet citron 50 g salt 5 g sorte peberkorn 5 g enebær 2 g kardemomme 4 fed hvidløg 1 glas hvidvin
Forklaring: Stød krydderierne i en morter sammen med salt, peber, citrusskal og hvidløg. Når det hele er mast grundigt sammen, masser da andebrysterne med denne masse, både på skind- og kødsiden. Lad andebrysterne trække med krydderimassen i 1-2 dage. Nogle timer før servering tilsættes hvidvinen, som marinerer sammen med krydderierne. Tag brysterne op af vinen og brun dem af på en pande. Kom brysterne i et ildfast fad sammen med krydderierne og hvidvinen, og sæt dem i ovnen i ca. 30 min. Skær brysterne i skiver og server dem
Bemærkninger: Her er andebrysterne serveret med sauterede rodfrugter med sesamfrø, serveret i kræmmerhuse og sprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressing.