Saucisse de Toulouse

Småretter under temaet Uden tema

Ingredienser:
1 kg Svinekød - nakkefilet
20 g sukker
25 g salt
5 g peber
1 stort løg
Herbes de Provence
1 dl fløde 18
2 dl vand eller bouillon
1 spsk. mel
Svinetarm (ca. 2 m)


Forklaring:
Skær kødet i passende stykker til hakkemaskinen. Krydr med salt, peber og sukker og bland det hele godt sammen. Stil kødet i fryseren i 1 time til det er frosset i overfladen.
Hak kødet på maskinen på mindste hulleskive.
Hak løg og krydderurter sammen med kødet på maskinen.
Tilsæt væsken og bland alle ingredienser sammen til en ensartet fars.
Fyld så farsen i svinetarmen. Lav en ende på 10 cm. Drej evt. pølser af i passende længde.


Bemærkninger:
På billedet er pølserne serveret i en Auvergnegryde.

Pølserne kan også steges eller grilles ved svag varme til de har en gylden stegskorpe.