Gulerodsruller med blue cheese creme

Startere under temaet Uden tema

Ingredienser:
½ dl cremefraiche
50 g flødeost
50 g himmelblå eller anden mild blåskimmelost
2 dr. tabasco
Salt og peber
2 store gulerødder


Forklaring:
Rør cremefraichen glat med flødeosten og smuldr blåskimmelosten. Rør blåskimmelosten i cremefraicheblandingen med en gaffel til en let grynet dressing og smag til med tabasco, salt og peber.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller eller på en pålægsmaskine. Smør blue cheese cremen ud på gulerodsstrimlerne og rul dem sammen. Stil rullerne på højkant.


Bemærkninger:
Rullerne kan evt. pyntes med rugbrødchips: Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen ved 120° i 8 min., til de er sprøde. Rullerne kan evt. stilles på chipsene, så cremen ikke løber ud.

På billedet er rullerne serveret sammen med Minitarteletter med avocado og rogn.