Sprød millefeuilles med rabarber

Dessert under temaet Millefeuilles

Ingredienser:
50 g smør
65 g hele mandler
65 g flormelis
30 g mel
2 spsk. appelsinsaft
200 g fromage blanc (friskost)
2 spsk. sukker
200 g rabarberkompot

Forklaring:
Tænd ovnen på 200º C. Blødgør smørret med en gaffel. Hak mandlerne fint med en kniv. Bland flormelis, mandlerne og melet. Rør blandingen i det bløde smør, og rør indtil det er fuldstændig homogent. Tilsæt appelsinsaften og rør igen.

På 2 bageplader med bagepapir sættes i alt 12 små kugler af dejen - husk meget mellemrum, det dejen flyder ud under bagningen. Bag i ca. 10 min. indtil dejen er blevet gylden.

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af inden de med forsigtighed fjernes fra bagepapiret.
Bland friskosten med sukkeret.


Bemærkninger:
Ved serveringen smøres rabarberkompot på småkagerne, og de placeres med friskosten sprøjtet imellem.