Jordbærkage: 250 g rensede jordbær 12 udstukne nøddebunde
Limecreme. l 1/2 dl piskefløde l 1/2 dl creme fraiche 38% skal og saft af 2 lime 75 g flormelis
Forklaring: Nøddebunde: Alle ingredienserne blandes og fyldes i alubakke. Bages i alubakke i ca. 40-45 minutter, i varmluftsovn ved 150 grader C. Bundene stikkes ud i 4 lige store stykker, når de er afkølede og hver bund flækkes i tre stykker.
Limesauce: Saften af 2 lime koges med den søde hvidvin og jævnes af med lidt kartoffelmel. Reven limeskal tilsættes, når saucen er kold.
Limecreme. Fløde, creme fraiche, lime og flormelis piskes stift.
Mynteparfait: Mælk, fløde og sukker koges op. Legeres med æggeblommerne. Nedkøles og smages til med saften og den hakkede mynte. Isen fryses i fryseren.
Jordbærkage: En bund lægges i cylinderform. Halve jordbær stilles rundt mod kanten. Derpå sprøjtes limecremen og en ny bund lægges på. Samme fremgangsmåde, som afsluttes med en bund.
Anretning: Kagen trykkes ud på en tallerken. Hertil den kolde limesauce og lidt jordbær. Serveres med mynteparfait i cocktailglas á part. Drysses med flormelis.