Ingredienser: 700 gr okse- eller kalvemørbrad 12 jomfruhummere (frosne)
Tilbehør:
150 gr friske haricots verts 2 gulerødder 1 gul peberfrugt 150 gr østershatte 2 spsk lynghonning 2 spsk østerssauce Salt Peber
Forklaring:
Oksemørbraden krydres med salt og peber. Helsteges i intervaller á 12 minutter ved 200 grader, 12 minutter under klæde, 12 minutter ved 200 grader og til sidst 12 minutter under klæde, inden den skæres for og serveres.
Jomfruhummerne gratineres i et ildfast fad i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter.
Bønner, gulerødder, peberfrugt og østershatte gøres i stand og skæres i mindre stykker. Sauter grønsagerne i panden. Tilsæt honning og østerssauce og smag til med salt og peber.
Server oksemørbraden i forholdsvist tynde skiver. Pil to jomfruhummere, læg dem oven på kødet og læg den tredje jomfruhummer hel på tallerkenen. Serveres med de sauterede grønsager og en mini Pommes Anna (se særskilt opskrift)