Ingredienser: Nøddebunde: 1 æg 100 g sukker 50 g smør 50 g mel 1 håndfuld hakkede nøddekerner 50 g
Limesauce: 2 lime Reven skal af lime 4 dl sød hvidvin 10 g kartoffelmel
Jordbærkage: 250 g rensede jordbær 12 udstukne nøddebunde
Limecreme: 1 1/2 dl piskefløde 1 1/2 dl creme fraiche 38% skal og saft af 2 lime
Forklaring: Nøddebunde: Alle ingredienserne blandes og fyldes i alubakke. Bages i alubakke i ca. 40-45 mi¬nutter, i varmluftsovn ved 150 grader C. Bundene stikkes ud i 4 lige store stykker, når de er afkølede og hver bund flækkes i 2 stykker.
Limesauce: Saften af 2 lime koges med den søde hvid¬vin og jævnes af med lidt kartoffelmel. Reven limeskal tilsættes, når saucen er kold.
Limecreme: Fløde, creme fraiche, lime og flormelis piskes stift.
Jordbærkage: En bund lægges i cylinderform. Halve jordbær stilles rundt mod kanten. Derpå sprøjtes limecremen og en ny bund læg¬ges på.
Anretning: Kagen trykkes ud på en tallerken. Hertil den kolde limesauce og lidt jordbær.
Bemærkninger: I stedet for lime kan bruges hyldeblomstsaft, der passer godt til jordbær.