Forklaring: Kog vand i en lille gryde og tilsæt torsken. Kog den i ca 8 min. Når fisken er færdig, hældes vandet fra og torskefiletten knuses i små flager. Varm cirka halvdelen af olivenolien på en pande over medium varme. Tilsæt løg og hvidløg og steg til de er gennemsigtige. Fjern panden fra varmen og tilsæt fisk, hakket persille, citronsaft og salt. Bland godt. Bland mel, bagepulver og en smule salt i en stor skål og pisk de tørre ingredienser sammen. Tilsæt æg og bland godt, og tilsæt derefter vandet lidt efter lidt, indtil dejen får en konsistens som en tyk grød og kan formes med to skeer. Tilsæt fiskeblandingen til dejen og bland godt. Smag til med salt. Varm olivenolien op i en gryde. Når olien er varm, formes hver bunuelo ved hjælp af to skeer. Steg dine bunuelos i ca. 4 minutter på hver side. Pyntes med ½ tsk. mojo verde og eventuelt en skive citron. Serveres varme.