Marinerede rosenkål

Tilbehør under temaet Uden tema

Ingredienser:
400 g rosenkål
8-10 soltørrede tomater i små tern (ca. 35 g)

Marinade
1 1/2 tsk dijonsennep
1 1/2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
2 tsk vand
1 tsk tørret timian
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber


Forklaring:
Kog rosenkålene i letsaltet vand i en gryde uden låg til de er møre, ca. 10 min. Afkøl dem i koldt vand og lad dem dryppe af i en si.
Pisk en marinade af sennep, olie, hvidvinseddike, vand, timian, salt og peber.
Vend de kogte rosenkål og soltørrede tomater med marinaden og lad salaten trække i 1/2 time.


Bemærkninger:
Her er rosenkålene serveret som tilbehør til rødvinsbraiseret oksesteg med løg og rødbeder sammen med kartofler