• 150 gr ladyfingers (savoiardkager) • 2 dl dessertvin – f.eks. vino santo • 600 gr blandede bær, f.eks. blåbær, jordbær, hindbær
Mascarponecreme: • 250 gr mascarpone • 300 gr græsk youghurt 2% • 6 spsk flormelis • Korn fra 1 vaniljestang
Forklaring: Rør mascarpone og græsk youghurt sammen med flormelis og vaniljekorn til en ensartet creme.
Dyp ladyfingers i dessertvinen og læg dem først i bunden og herefter op ad siderne i en rund springform eller skål.
Smør et lag mascarponecreme oven på kagebunden og læg herefter et lag friske bær ovenpå (gem ca. 100 gr til pynt). Gentag processen, til formen er fyldt op. Dæk formen til med film og sæt kagen på køl i 3-4 timer.
Servering: vend kagen ud på et serveringsfad og pynt med de resterende bær. Sigt evt. lidt flormelis over kagen lige inden servering.