Grønsagssticks og sprødt rugbrød med rygeost-dip

Småretter under temaet Brunch

Ingredienser:
Dip:
• 175 gr rygeost
• 200 gr græsk youghurt
• 0,25 l mælk
• 3-4 toppe af forårsløg, hakkede
• 1 bdt dild, hakket
• Salt og peber
• Evt. 1-2 spsk. citronsaft
Rugbrød:
• 4-6 skiver rugbrød
• Olivenolie
• Salt
Grønt:
• Sticks af asparges, gulerødder, agurk, bladselleri, radiser eller andet grønt

Forklaring:
Rør rygeost, youghurt og mælk sammen. Kom løgtoppe og dild i og smag til med salt, peber og citronsaft.

Skær rugbrødet i grove stave og vend dem med lidt olivenolie og salt. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 10 – 15 minutter eller steg dem på en pande, eller til de er sprøde.

Server dippen med grønsagssticks og rugbrød.

Bemærkninger: