Champagne-brunch

Hovedret under temaet Brunch

Ingredienser:
Følgende er et forslag til en dejlig champagne-brunch. Forberedelsestiden for den samlede menu løber nemt over to timer afhængig af antallet af kokke og medhjælpere og naturligvis også antallet af kuverter. Til gengæld er der basis for adskillige timers nydelse og hygge med retterne, som naturligvis også kan anvendes i andre sammenhænge:

Menu:

- Lille glas eller skål med græsk youghurt, honning, mandler og blåbær
- Små æggekager med ost og asparges, parmaskinke og ærteskud (se opskrift på "Æggekager......")
- Hårdkogte halve æg med ansjoser (køb de gode ansjoser fra Lykkeberg - forhandles bl.a. af Føtex)
- Sprøde grønsager med rugbrøds croutoner og dip (se opskrift på "Grønsagssticks med .....")
- Kyllingesalat med bacon og estragon (se opskrift på "Kyllingesalat ......")
- Gode brunchpølser og en god spegepølse
- Laks med rygeost, creme fraiche og peberrod
- Diverse oste
- Rabarbermuffins (se opskrift "Muffins med rabarber og....")

Tilbehør:
- Godt brød efter egen smag
- Syltetøj (se opskrift på "Alliancesyltetøj")
- Honning med mandler, rosiner og cognac
- Frisk frugt
- Kaffe, te og juice

................ og ikke mindst champagne eller crement.......



Forklaring:

Bemærkninger: