Ingredienser: Aubergine, der skal være ca. 0,75 l efter at de er skåret i stykker
0,75 dl olivenolie 1 tsk. spidskommen ½ tsk. sennepsfrø 8 friske curry blade, hakket hakket grøn chili, mængde efter ønske 1,5 tsk. revet ingefær 4 fed hvidløg 1 stort løg, skivet på langs ½ tsk. jomfru i det grønne frø ½ tsk. stødt spidskommen 1 tsk. gurkemeje et drys rød chili pulver ½ tsk. stødt koriander salt 3-4 hakkede tomater 2 tsk. hakket persille
Forklaring: Skræl auberginerne og skær dem i 1 cm store stykker. Sæt dem til side. Sæt en pande over med olivenolien. Når den er varm steges heri først spidskommenfrø, så tilsættes sennepsfrø. Rør rundt. Kom curry blade i og derefter chili. Herefter ingefær og hvidløg og til sidst løg. Bland det og lad det stege indtil det er let brunet. Kom så jomfru i det grønne frø, auberginerne, resten af krydderierne (undtagen rød chili og persille) og tomaterne i. Bland det rundt, læg låg på og lad det stege for svag varme i ca. 20 min. til saften kommer op gennem ingredienserne.
Bemærkninger: Server med et drys af rød chili og persille. Her sammen med Humus 1 og saucen til Arabisk Lammennakke eller bov.