1 dåse anderillette 2 skalotteløg 50 gr friskost med krydderurter 1 spsk sennep med honning 1 spsk purløg 2 agurker Blandet grøn salat 50 gr kantareller 100 gr reven ost 1 dl piskefløde Salt og peber
Eventuelt pynt af f.eks. ribs, rosa peberkorn, strimler af rød peber
Forklaring: Pil skalotteløgene og hak dem i en foodprocessor eller med en stavblender. Tilsæt andekødet og hak igen. Kom blandingen i en skål og rør ost og sennep i. Tilsæt salt, peber og hakket purløg.
Vask agurkerne. Skræl den ene. Skær agurkerne i klodser på ca. 5 cm. Med en kugleske eller en teske udhules agurke-klodserne. Ønsker du mindre agurk og mere plads til fyld, kan du med en kniv skære hele indholdet ud af agurken, så der kun er en cylinder tilbage. Fyld anderillette-blandingen i hullerne og drys eventuelt med rosa peberkorn.
Rens kantarellerne med en børste ell. lign. Steg dem på panden i lidt olie. Tilsæt fløde og ost og lad det simre, til osten er smeltet, og blandingen har en cremet konsistens.
Læg svampeblandingen på en bund af salat og placer to agurkestykker – et med og et uden skræl – på hver tallerken.