Pasta med rejer og pesto

Hovedret under temaet Italien

Ingredienser:
10-12 store tigerrejer
muslinger – f.eks. frosne
50 g pinjekerner
1 potte basilikum
3-4 hvidløgsfed
4 spsk. olivenolie
3 spsk. reven parmesanost
1 citron
Citronskiver
evt. ramsløg
½ dl vand
Salt
Pasta – evt. hjemmelavet

Forklaring:
Rejerne og muslinger koges og pilles. Til pestoen blendes pinjekerner og basilikumbladene først, herefter tilsættes pillede hvidløgsfed, olivenolie og parmesanost. Alt blendes godt sammen. Lad pestoen trække smag og konsistens i køleskab i 30 minutter. Samtidig koges pastaen i en gryde med rigeligt vand tilsat salt. Rist evt. rejer og muslinger i lidt olivenolie. Pesto og pasta blandes sammen i en serveringsskål og pyntes med rejer, muslinger og citronskiver samt blade af ramsløg, pibeløg eller purløg og basilikum.

Bemærkninger: