Antipastosalat

Forret under temaet Italien

Ingredienser:
(4-6 personer)

Dressing:

1 strt bundt basilikum
1 fed hvidløg
½ tsk køkkensalt
2 dl olivenolie

2 røde peberfrugter
250 gr parmaskinke
400 gr mozzarella 45+
4 bøftomater
6 hårdkogte æg
½ dl oliven

Forklaring:
Grill peberfrugterne i ovnen til de er ”kullede”. Fordel dem i et tyndt lag i en plasticpose, bind den stramt til og lad peberfrugterne køle af. Pil skindet af og skær dem i strimler.

Basilikum, hvidløg og salt blendes gradvist med olien.

Skinkestykkerne rulles og placeres på tallerkenen. Fordel skiver af mozzarellaen, tomat og æg i midten. Kom peberfrugt, oliven og lidt af dressingen oven på.

Tilbehør: resten af dressingen + godt italiensk brød.

Bemærkninger: