Havtaskefilet på kompot af løg og æbler i karry

Hovedret under temaet Havet

Ingredienser:
(4 personer som hovedret eller let frokostret)
350 gr havtaskefilet (eller tilsvarende fisk)
2 små æbler
2 tilsvarende løg
1 spsk karry
2½ dl. madfløde eller kokosmælk
Rugmel til panering
Fedtstof til stegning
Salt og peber

Forklaring:
Lige dele æble og løg skæres i grove tern og steges i en gryde med fedtstof og karry, indtil løgene er klare. Der tilsættes fløde eller kokosmælk og retten koges godt igennem, men løg og æbler må gerne forblive lidt bidfaste.
Fiskestykkerne skæres i passende stykker og vendes i rugmelet, kommes i en gryde med sydende fedtstof og steges sprøde.

Bemærkninger:
Fisken anrettes oven på kompotten. Der kan eventuelt serveres lidt råstegte kartofler med sesam til.

Prøv også retten som frokostret eller som del af en buffet.