Varm æbletærte med flødeskum

Kager og bagværk under temaet Uden tema

Ingredienser:
2 æg
125 gr sukker
125 gr hvedemel
1 tsk bagepulver
3 små æbler

Fyld:
1 spsk piskefløde
50 gr sukker
50 gr margarine
50 gr hakkede nødder
½ tsk vaniljesukker

Tilbehør: 2 dl. piskefløde


Forklaring:
Æg og sukker piskes, til det er hvidt. Æblerne skylles og skæres i tynde både med skræl. Hvedemel og bagepulver vendes i dejen og efterfølgende vendes også æblestykkerne i.
Varm langsomt fyldet op i en gryde, men kom først vaniljesukker i, når det er varmet igennem.
Kom dejen i en springform foret med bagepapir. Fordel fyldet over hele kagen i et jævnt lag. Bag kagen på 170 gr i ca 40 min.
Serveres lun med flødeskum.

Bemærkninger: