Ingredienser: 3 dl. sødmælk 20 gr gær 25 gr sukker 220 gr mel 100 gr mandelmel 1 tsk kardemomme ½ tsk salt 3 friske æg 100 gr usaltet smør
200 gr kirsebær ½ dl. cremefraiche 1 vaniljestang lidt citronsaft ½ lime 1 spsk flormelis
Forklaring: Lun mælken og opløs gæren heri. Rør mel, mandelmel, sukker, kardemomme og salt sammen. Rør melblandingen i mælkeblandingen og tilsæt æggene. Smelt smørret, afkøl det let og rør det i dejen til sidst. Smør 10 forme, fyld dejen i og lad hæve ca 45 min på et lunt sted. Bag kagerne gyldne ved 180 grader i ca 20 min. Udsten kirsebærrene og skær dem i kvarter. Læg kirsebærrene i et syltetøjsglas og tilsæt vaniljesukker og 2 dråber citron. Rysk glasset og lad det stå – gerne i nogle timer. Pisk cremefraiche med vaniljekorn og flormelis. Smag til med limesaft.