Balsamico-dip: Balsamico 100 gr. sukker 50 gr. honning
Forklaring: Kyllingen blendes, tilsættes salt og peber. Æg blendes med og til sidst tilsættes fløden. Farsen skal være godt mættet med fløden og dejligt luftig. Farsen kommes i en smurt form, bages ved 170 grader til den er fast og gylden (ca. 20 min).
Pil basilikumbladene af og læg dem ned i blenderen sammen med ¾ dele af pinjekernerne, de 2 fed hvidløg og en lille del af olien. Blend dette til det bliver en ensartet grøn masse. Tilsæt lidt efter lidt mere olie. Det hele skal være en flydende masse og ikke alt for tyk. Stil det herefter i køleskab, så det bliver ligesom en slags blød pasta.
Isede rødbeder Rødbeder skrælles og skæres i julienne. Derefter lægges de i isvand indtil anretning. Anrettes i en uordentlig stak oven på kyllingen.
Eddiken, sukkeret og honningen koges og reduceres til det halve. Pas på den ikke bliver for sød. Pesto og balsamico-dippen hældes over salaten og som pynt på tallerkenen.