Hindbær panna cotta

Dessert under temaet Italien

Ingredienser:
Creme:
4 blade husblas
2,5 dl fløde
¼ l mælk
1 kvist mynte
3 spsk sukker
½ tsk friskreven citronskal

Sauce:
200 gr hindbær
2 spsk flormelis
Smør og flormelis til forme
Pebermynteblade
50 gr hindbær til pynt

Forklaring:
Husblas udblødes i koldt vand. Hindbærrene presses gennem en sigte og røres sammen med flormelis. Fløde, mælk, mynte, sukker og citronskal koges ved svag varme 5 min og tages af varmen. Husblas trykkes fri for væde og smeltes i flødecremen. Flødecremen sigtes og afkøles. Smør 4 dessertforme med smør og drys dem med flormelis. Kom flødecremen i og lad dem stivne i køleskab i 2-3 timer. Kort før servering kommes de kort under lunt vand og sættes på kolde tallerkener sammen med hindbærpuré. Pynt med mynteblade.


Bemærkninger: