Ingredienser: 1 stk. udbenet lammekølle 1 spsk smør eller margarine 2 dl hvidvin eller bouillon Salt, peber, provencekrydderi
Fyld: 200 gr bacon 250 gr frossen hel spinat 100 gr champignon 1 dl hakkede valnødder 1 dl reven parmesanost 2 æg 2-4 fed hvidløg
Forklaring: Lad spinaten tø op og hak den groft. Hak champignonerne. Svits bacon over svag varme og tilsæt spinat og champignon og lad det svitse med i 3-4 min. Bland valnødder og ost i. Pisk æggene, rør dem i blandingen og smag til med presset hvidløg og peber. Lad fyldet køle af. Drys salt og peber og provencekrydderi på kødet. Læg fyld i og snør/sy sammen med bomuldssnor. Sæt køllen i ovnen og hæld vin eller bouillon ved. Steges ca.1½ time og lad køllen hvile før udskæring.
Bemærkninger: Serveres med ovnbagte kartofler og ostegratinerede grønsager, f.eks. blomkål og broccoli som koges let, fordelses i et ovnfast fad, drysses med reven ost og gratineres ved høj varme til osten er gylden.