Ingredienser: 200 gr foie gras 150 gr kammusling 1 løg 2 gulerødder 1 dl. hvidvin 1 dl. fløde ½ dl. grønsagsbouillon 1 grapefrugt Brød
Forklaring: Sauter skalotteløget og gulerødderne i smør til løgene er klare. Tilsæt hvidvin og kog ind til det halve. Kom grønsagsfonden på og lad det simre, til gulerødderne er godt møre. Purer grønsagerne igennem en grovmasket sigte. Kom puréen tilbage i gryden, tilsæt fløden og kog op under kraftig piskning til puréen skummer. En skive foie gras steges smukt brunt og placeres på et leje af varm mayonnaiseskum, flankeret af en pude af den dybgule gulerodsskum Oven på foie grasen placeres en lille bunke af hakket kammusling, kogt i meget lidt vand i 8-10 min. Serveres med et stykke grapefrugtkød og lidt brød.