Filodejstarteletter med kylling og asparges

Forret under temaet Uden tema

Ingredienser:
4 spsk olie
2 ark filodej (25 x 40 cm)
2 kyllingefiletter
4 dl. hønsebouillon
250 gr grønne asparges
1 æble
1 lille løg
2 dl græsk youghurt
2 spsk mayonnaise
1 tsk karry
½ tsk salt
Brøndkarse til pynt



Forklaring:
Smelt smørret og pensl 8 huller i muffinforme med olie. Pensl det ene ark filodej med olie og læg det andet ovenpå. Skær dejen ud i firkanter ca. 10 x 12 cm. Tryk dejen ned i formene og pensl med resten af olien. Bages midt i ovnen ved 175 grader i 8 – 10 min. Kog kyllingefiletterne i bouillonen ca. 8 min og lad dem køle i bouillonen. Knæk det nederste af aspargeserne og skær dem i 4 cm lange stykker. Kog dem i 3 – 4 min og køl dem under koldt vand.
Skær æble og løg i små tern. Bland youghurt, mayonnaise, karry og salt. Tilsæt æble og løg og smag til med salt og peber. Skær kyllingen i skiver og læg et lag i bunden og herover de kogte asparges og endelig saucen. Pynt med (rigelig) brøndkarse.

Bemærkninger: