Madeleines med honning

Brød og kager under temaet Sommer

Ingredienser:
24 stk.

100 g smør (el marg.) + en smule til formen
100g mel
½ tsk. salt
3 æg
50 g sukker
50 g honning
revet skal af 1 usprøjtet citron
flormelis til pynt

Forklaring:
Tænd ovnen på 190° C. Smør madeleine-formen godt.
Bland mel og salt, og smelt smørret.
Kom æggene i en skål sammen med sukker og honning. Pisk det med håndmikseren i mindst 5 min. til det er blankt og cremet.
Tilsæt lidt efter lidt mel/salt blandingen og citronskal, og til sidst det smeltede smør. Dejen skal være let og luftig.
Ved hjælp af en ske kommes dejen i formen. Fyld kun halvt op, så der er plads til, at kagerne hæver under bagningen.
Bag i 7-8 min. til kagerne er gyldne. Tag dem ud af ovnen og vend med det samme kagerne ud på en rist og lad dem køle af.
Drys med flormelis før servering.

Bemærkninger:
Kagerne kan holde sig et par dage i en lufttæt dåse.