Oversigt over opskrifter


Søg efter



Søgetips

Søger man uden at skrive noget i feltet og 'alle' som valgt kategori, kommer hele listen frem. På samme måde kan søges i f.eks. alle desserter
Søgning på "løg /salt" giver alle opskrifter eller overskrifter som indeholder én af de to ord
Søgning på "løg +salt" giver alle opskrifter som indeholder begge de to ord
Der kan kun søges med enten / eller + ikke begge på en gang.
Søgning på "grundopskrift på pølser" giver kun opskrifter som indeholder den eksakte sætning.
Søgemaskinen søger i hele opskriftteksten
"" vist herover er ikke nødvendige.

Opskrift
Ret
Tema
Rullepølse kogt i øl
Smørrebrød
Vis
Rulleål
Smørrebrød
Vis
Røget ål
Smørrebrød
Vis
Stjerneskud
Smørrebrød
Vis
Citrusgravad laks
Smørrebrød
Vis
Paté de Maison
Smørrebrød
Vis
Rullepølse
Smørrebrød
Vis
Rørt tatar
Smørrebrød
Vis
Chili- koriandergravet laks
Smørrebrød
Vis
Rødspættefilet i sprødt rugbrød med rejer & surt
Smørrebrød
Vis
Biscotti med mandler
Kager og bagværk
Vis
Fransk landbrød
Kager og bagværk
Vis
Makroner
Kager og bagværk
Vis
Mandelkage med brombær
Kager og bagværk
Vis
Fudge & nøddemuffins
Kager og bagværk
Vis
Madeleines med honning
Kager og bagværk
Vis
Varm æbletærte med flødeskum
Kager og bagværk
Vis
Surbrød
Kager og bagværk
Vis
Fransk pæretærte
Kager og bagværk
Vis
Knækbrød
Kager og bagværk
Vis
Fougasse
Kager og bagværk
Vis
Cantuccini
Kager og bagværk
Vis
Fransk landbrød
Kager og bagværk
Vis
Kovringer
Kager og bagværk
Vis
Muffins med rabarber og citron
Kager og bagværk
Vis
Bærkage med mascarponecreme
Kager og bagværk
Vis
Snobrød med salt og peber
Kager og bagværk
Vis
Rabarbertærte med marengs
Kager og bagværk
Vis
Kernerugbrød
Kager og bagværk
Vis
Nemt brød
Kager og bagværk
Vis
Fuldkornskiks med vanilje
Kager og bagværk
Vis
Fastelavnsboller med friske hindbær
Kager og bagværk
Vis
Marcipankage med nødderemonce
Kager og bagværk
Vis
Lavas – aflangt tyrkisk “boble-brød”
Kager og bagværk
Vis
Fastelavnsboller af vandbakkelse med kaffeskum
Kager og bagværk
Vis
Varm chokoladesouffle med hindbær og Grand Marnier-sauce
Kager og bagværk
Vis
Burgerboller
Kager og bagværk
Vis
Bøfsandwich
Kager og bagværk
Vis
Hvid gløgg med hyldeblomst og appelsin
Drikkevarer og drinks
Vis
Hyldeblomstsaft
Drikkevarer og drinks
Vis
Sherbet med gin og hyldeblomstsaft
Drikkevarer og drinks
Vis
Vin chaud
Drikkevarer og drinks
Vis
Affogato – Espresso med vanilleis!
Drikkevarer og drinks
Vis
Cuba: Pina-Colada-to-go
Drikkevarer og drinks
Vis
Æblegløgg
Drikkevarer og drinks
Vis
Appelsin-daiquiri med ingefær
Drikkevarer og drinks
Vis
Vietnamesiske forårsruller
Småretter
Vis
Kyllingesatay
Småretter
Vis
Pho med oksekød (oksekødsuppe)
Småretter
Vis
Stegt and med svampe
Småretter
Vis
Baba Ghanoush
Småretter
Vis
Gulerodsdip fra Tunesien
Småretter
Vis
Tabbouleh
Småretter
Vis
Lammekødboller med fetaost
Småretter
Vis
Humus
Småretter
Vis
Fyldte kyllingelår med abrikoser og pistacienødder
Småretter
Vis
Falafel
Småretter
Vis
Vindolmere
Småretter
Vis
Grønne asparges med vagtelæg
Småretter
Vis
Sprøde filoruller med krydret oksekød og myntesauce
Småretter
Vis
Røde pebre med ricotta
Småretter
Vis
Skinkeschnitzel med parmaskinke & salvie samt salsa verde
Småretter
Vis
Andesalat
Småretter
Vis
Courgette (Squash) pie fra Chania
Småretter
Vis
Pirog med spinat og persille
Småretter
Vis
Friskost
Småretter
Vis
Asiatiske ribben
Småretter
Vis
Rejer i hvidløgsolie
Småretter
Vis
Kyllingesalat med bacon og estragon
Småretter
Vis
Æggekage med asparges, parmaskinke og rugbrødscroutoner
Småretter
Vis
Grønsagssticks og sprødt rugbrød med rygeost-dip
Småretter
Vis
Urtebrioche bagt med persille-spinat og smør serveret med hønseleverparfait
Småretter
Vis
Kyllingevinger stegt i panko
Småretter
Vis
Saucisse de Toulouse
Småretter
Vis
Sønderjyske Ringridere
Småretter
Vis
Sellerisalat
Småretter
Vis
Esme
Småretter
Vis
Kebab af hakket oksekød
Småretter
Vis
Sigara Börek – Fillodejsruller med ost
Småretter
Vis
Tyrkisk gulerodssalat
Småretter
Vis
Indbagt laks og cremet porre
Småretter
Vis
Fyldte pastaskaller
Småretter
Vis
Kartoffelmos med søde kartofler
Tilbehør
Vis
Grønne bønner i champignonsauce
Tilbehør
Vis
Tranebærkompot
Tilbehør
Vis
Crique de Sagnes
Tilbehør
Vis
Millefeuilles med grønne asparges og comté
Tilbehør
Vis
Rabarberkompot
Tilbehør
Vis
Grønkålssalat
Tilbehør
Vis
Rosenkål på selleri med avocadocreme
Tilbehør
Vis
3 Vietnamesiske dipsaucer
Tilbehør
Vis
Sesamristede pitasnitter
Tilbehør
Vis
Søde julegulerødder
Tilbehør
Vis
Belle de Boskoop og selleri i gylden gratin
Tilbehør
Vis
Rosenkål med ingefær og mandler
Tilbehør
Vis
Råmarinerede grøntsager
Tilbehør
Vis
Salsa verde
Tilbehør
Vis
Græsk salat
Tilbehør
Vis
Syltede druer
Tilbehør
Vis
Syltet appelsinskal
Tilbehør
Vis
Basilikum pesto
Tilbehør
Vis
Hjemmelavet pasta
Tilbehør
Vis
Langtidsbagte tomater
Tilbehør
Vis
Avocado-kartofler
Tilbehør
Vis
Friturestegte salvieruller med ansjos
Tilbehør
Vis
Gratinerede ostebrød
Tilbehør
Vis
Gulerødder i gulerod
Tilbehør
Vis
Kartoffelpyramide med spinat
Tilbehør
Vis
Marcipanchips i ovnen
Tilbehør
Vis
Salat af rødkål og rucola
Tilbehør
Vis
Spinat med ristede kastanjer
Tilbehør
Vis
Stegte auberginer
Tilbehør
Vis
Stegte grøntsager i 5 farver
Tilbehør
Vis
Tranebær-/rødløgskompot
Tilbehør
Vis
Grønsagsmos (grov)
Tilbehør
Vis
Dildpesto
Tilbehør
Vis
Citronkompot med kardemomme
Tilbehør
Vis
Rødløg i rødvin
Tilbehør
Vis
Kompot noël
Tilbehør
Vis
Æble/løgmarmelade
Tilbehør
Vis
Rosenkål med kapers og parmesan
Tilbehør
Vis
Perlebygsalat
Tilbehør
Vis
Sprøde toullies:
Tilbehør
Vis
Perlebygotto (risotto med perlebyg)
Tilbehør
Vis
Røræg Royald
Tilbehør
Vis
Hvidvinsgelé
Tilbehør
Vis
Blommesirup
Tilbehør
Vis
Appelsinkompot
Tilbehør
Vis
Grønlangkål
Tilbehør
Vis
Karamelliserede æbler
Tilbehør
Vis
Rødbede – selleri salat
Tilbehør
Vis
Auberginesalat med Jomfru i det grønne frø
Tilbehør
Vis
Alliancesyltetøj
Tilbehør
Vis
Kartoffelsalat med rygeostdressing
Tilbehør
Vis
Ærtesalat
Tilbehør
Vis
Tomat-sellerisalat med krydret dressing
Tilbehør
Vis
Limemayonnaise
Tilbehør
Vis
Lynstegt rødkål med tørret frugt og nødder
Tilbehør
Vis
Marinerede rosenkål
Tilbehør
Vis
Rosenkål med hvidløgsrasp og Grana Padano
Tilbehør
Vis
Kartoffelfondant
Tilbehør
Vis
Ristede løg
Tilbehør
Vis
Rødbedesalat med feta, peberrod og tranebær.
Tilbehør
Vis
Sprøde grøntsager med peanut-sesam-sauce
Tilbehør
Vis
Ristede Druer
Tilbehør
Vis
Tørret frugt rulle
Tilbehør
Vis
Bagte rabarber med peberrod
Tilbehør
Vis
Kartoffelroser
Tilbehør
Vis
Timbaler med grøntsager
Tilbehør
Vis
Friturestegte ravioli med svampefyld
Tilbehør
Vis
Cuba: Moros y Christianos
Tilbehør
Vis
Brændte mandler
Tilbehør
Vis
Sprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressing
Tilbehør
Vis
Sauterede rodfrugter med sesamfrø
Tilbehør
Vis
Orangesauce
Tilbehør
Vis
Syltede appelsinskaller
Tilbehør
Vis
Quinoa-salat
Tilbehør
Vis
Tørrede æggeblommer
Tilbehør
Vis
Persillepesto
Tilbehør
Vis
Pommes Anna
Tilbehør
Vis
Kartoffelmedalloner
Tilbehør
Vis
Brokkolisalat med mormordressing
Tilbehør
Vis
Kartoffenmedaljoner
Tilbehør
Vis
Brombærlikør
Tilbehør
Vis
Hyldebær/æble marmelade
Tilbehør
Vis
Brombærsyltetøj med hvid chokolade
Tilbehør
Vis
Pæresmør med kardemomme
Tilbehør
Vis
Tomatsmør
Tilbehør
Vis
Zaalouk - aubergine-dip – marokkansk inspireret
Tilbehør
Vis
Gnocchi
Tilbehør
Vis
Abrikos, tranebær og valnødde pie
Dessert
Vis
Sprød millefeuilles med rabarber
Dessert
Vis
Tarte á lʼorange, au chocolat et des fruits confits
Dessert
Vis
Clafoutis
Dessert
Vis
Frøken Abildgaards æbledrøm
Dessert
Vis
Nøddefyldte ferskner med appelsinsmag
Dessert
Vis
Valnødde- og daddelkonfekt
Dessert
Vis
Hvid nougat med mandler
Dessert
Vis
Æble-timiantrøffel med vanille
Dessert
Vis
Panforte
Dessert
Vis
Zuccotto
Dessert
Vis
Orange Sautoubo
Dessert
Vis
Chokoladefeuilletant med chokoladesorbet
Dessert
Vis
Chokolademousse med abrikoskompot og vanilje
Dessert
Vis
Bedste’s pandekager
Dessert
Vis
Jordbær på 3 måder
Dessert
Vis
Chokoladetærte med valnødder og mandler
Dessert
Vis
Citrontærte
Dessert
Vis
Créme brûlée
Dessert
Vis
Grapesorbet
Dessert
Vis
Hindbær panna cotta
Dessert
Vis
Jordbær med chantillycréme
Dessert
Vis
Jordbærkompot
Dessert
Vis
Kirsebæris med appelsinsauce
Dessert
Vis
La Buche classique (klassisk fransk julekage)
Dessert
Vis
Mille-feuille med hindbær
Dessert
Vis
Ostetallerken med gylden salat
Dessert
Vis
Passionsfrugtsorbet med cognac
Dessert
Vis
Succeskage
Dessert
Vis
Søsterkage med rystede kirsebær og vaniljecréme:
Dessert
Vis
Vaniljefromage i chokoladehorn
Dessert
Vis
Mandeltærte med kirsebæris
Dessert
Vis
Chokolade-cheesecake med karamelliserede appelsiner
Dessert
Vis
Eclairs
Dessert
Vis
Jordbærparfait og -sorbet
Dessert
Vis
Rabarber-tiramisu
Dessert
Vis
Svesker i sød Rastau med kanelfløde
Dessert
Vis
Pære Belle Helene a la Blomsterberg
Dessert
Vis
Baked Alaska
Dessert
Vis
Kanel-is med sukkersyltede pærer
Dessert
Vis
Pandekager fra Normandiet
Dessert
Vis
Chokolade og valnøddekugler
Dessert
Vis
Chokoladekage med champagnesorbet
Dessert
Vis
Vaniljekage med bagte stenfrugter
Dessert
Vis
Marcipangratin med vaniljekogte pærer og brændte mandler
Dessert
Vis
Valnøddeis
Dessert
Vis
Tårn af jordbærkage med lime
Dessert
Vis
Is med syltede grønsager
Dessert
Vis
Vaniljeis
Dessert
Vis
Chokoladepandekager
Dessert
Vis
Flødeboller
Dessert
Vis
Ris Royale
Dessert
Vis
Ananas på rotisserie med vaniljeis og citronchips
Dessert
Vis
Vaniljeis med kransekagecrunch
Dessert
Vis
Tårn af jordbærkage med lime og mynteparfait.
Dessert
Vis
Citronfromage med marengs
Dessert
Vis
Rå æbleis med ”æbletærte”
Dessert
Vis
Kaffeis med vaniljecreme og crunch af krydderkage
Dessert
Vis
Desserttapas
Dessert
Vis
Cuba: Kokosis med ananas
Dessert
Vis
Ris ala mande
Dessert
Vis
Entremets Champanois (champagnemousse)
Dessert
Vis
Isafkølet lagkage - Semifreddo fra Emilia-Romagna
Dessert
Vis
Sommerdessert med ferskner, citroncreme og hjemmelavede makroner
Dessert
Vis
Sprød æbletærte fra Normandiet
Dessert
Vis
Passionsfrugtcreme med hvid chokolade
Dessert
Vis
Baklava
Dessert
Vis
Cremet youghurtsorbet med rabarbercreme
Dessert
Vis
Risalamande med passionsfrugt
Dessert
Vis
Små mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs
Dessert
Vis
Fransk frugttærte med sød vaniljecreme
Dessert
Vis
Baked Alaska med marcipan, hindbær og vanilje
Dessert
Vis
Roulade med ingefær- og citroncreme og bagte rabarber
Dessert
Vis
Affogato
Dessert
Vis
Kalkun i ovnen
Hovedret
Vis
Faisan à la normande
Hovedret
Vis
Dyreryg med tranebærsauce
Hovedret
Vis
Poussin Ali Bab
Hovedret
Vis
Havtaske med oliven og artiskokker
Hovedret
Vis
Gås med appelsinfyld og rosmarinsmør
Hovedret
Vis
Dyrefilet i Valpolicella
Hovedret
Vis
Cassoulet
Hovedret
Vis
Pilaf fra Sfakia (bryllupsris)
Hovedret
Vis
Fyldt bornholmerunghane
Hovedret
Vis
Perlehønebryst med citrusfrugter
Hovedret
Vis
And med jordskokker og kvæde
Hovedret
Vis
Farseret lammeryg med honningstegte frugter og asparges-/baconkartofler
Hovedret
Vis
Fyldt lammekølle
Hovedret
Vis
Grillet svinekotelet med selleri bagt i hø og ler
Hovedret
Vis
Honningstegt and med ferskner
Hovedret
Vis
Kylling i saltpude stegt i bål eller ovn
Hovedret
Vis
Langtidsstegt kalvefilet med fyldte tomater, jordskokkeflan, kartoffelrøsti, friteret pastinak og estragon sauce
Hovedret
Vis
Perlehønebryst i Karl Johan fløde med selleri vendt i persillepesto
Hovedret
Vis
Russisk kødpirog
Hovedret
Vis
Rødvinsbraiserede svinekæber med svampe og rodfrugter
Hovedret
Vis
Saltimbocca
Hovedret
Vis
Tournedos med gorgonzolasovs
Hovedret
Vis
Ølben
Hovedret
Vis
Grillet kalvemørbrad med grillede majs, ovnbagte rødbeder og grov grønsagsmos
Hovedret
Vis
Rødspættefilet med spinat og ostesauce (rødspættefilet florentine)
Hovedret
Vis
Torskenakker med pesto og bacon
Hovedret
Vis
Laks med auberginekompot
Hovedret
Vis
Havtaskefilet på kompot af løg og æbler i karry
Hovedret
Vis
Langtidsstegt lammekølle med citron
Hovedret
Vis
Enkel fransk flæskesteg
Hovedret
Vis
Porchetta
Hovedret
Vis
Grillet and med nektarin- og abrikoskompot
Hovedret
Vis
Perlehøneballotine med jordskokpuré, rosenkål og tørrede bær
Hovedret
Vis
Chicken Gumbo med krydret pølse
Hovedret
Vis
Pasta med rejer og pesto
Hovedret
Vis
Tortellini
Hovedret
Vis
Chateaubriand med efterårskompot, sprødstegte kartofler og rødvinssauce
Hovedret
Vis
Braiseret svineskank
Hovedret
Vis
Arabisk lammenakke eller bov
Hovedret
Vis
Champagnekogt ørred med champagnesauce og champignon
Hovedret
Vis
Champagne-brunch
Hovedret
Vis
Kalv i sommerklæder
Hovedret
Vis
Poussiner med abrikos- og figenfyld
Hovedret
Vis
Gås på grill
Hovedret
Vis
Rødvinsbraiseret oksesteg med løg og rødbeder
Hovedret
Vis
Tapas Spanien
Hovedret
Vis
Bunuelos de bacalao (æbleskiver med torsk)
Hovedret
Vis
Muslinger i tomat
Hovedret
Vis
Pollo al ajillo (kylling og hvidløg)
Hovedret
Vis
Krondyrfilet i crouton med grøntsager, nye kartofler og lakridsfûmet
Hovedret
Vis
Kantarelfarseret savoykål
Hovedret
Vis
Æbleand
Hovedret
Vis
Andeburger
Hovedret
Vis
Oksemørbrad med jomfruhummerr
Hovedret
Vis
Roastbeef - langtidsstegt i kuglegrill
Hovedret
Vis
Braiserede kalvekæber med peberrodsskum, ærtepuré, rosenkålsalat og grillede gulerødder
Hovedret
Vis
Auvergne-gryde
Hovedret
Vis
Langtidsbraiseret boeuf onglet med rødbeder på to måder og pommes frites
Hovedret
Vis
Vagtler med æbler
Hovedret
Vis
Dyreryg - ovnstegt
Hovedret
Vis
Cuba: Kalvehaleragout
Hovedret
Vis
Andebryst marineret i krydderier og citrusfrugter
Hovedret
Vis
Helstegt dyrekølle med saltbagte kartofler og sellerisalat
Hovedret
Vis
Gris med pure af jordskok og mandel, syltede æbler, stegte jordskokker og svampe
Hovedret
Vis
Lomo
Hovedret
Vis
Poulard Henri IV
Hovedret
Vis
Stegt terrine af svineskank med nougatine af appelsin, persillepesto og pure af syltet asie
Hovedret
Vis
Kyllingbryst i ananas
Hovedret
Vis
Tapas - Italien
Hovedret
Vis
Lam i dild og rejer
Hovedret
Vis
Andebryststeg med coleslaw bagte æbler
Hovedret
Vis
Pluma af sortfodsgris med svampesauce
Hovedret
Vis
Tapas
Hovedret
Vis
Risotto alla Milanese
Hovedret
Vis
Lam på to måder
Hovedret
Vis
Kød og svesker i tagine (stegeso)
Hovedret
Vis
Kylling i tagine (stegeso)
Hovedret
Vis
Vildsvinekølle på 2 måder
Hovedret
Vis
Tartar af okse med æggecreme og kartoffelchips
Hovedret
Vis
Ovnstegte kyllingelår og gnocchi med grønkål
Hovedret
Vis
Amerikanske vafler
Startere
Vis
Chili- og citronmarinerede oliven
Startere
Vis
Gougères
Startere
Vis
Kammuslinger grillet med lime og ingefær
Startere
Vis
Friterede salvie-blade
Startere
Vis
Fyldte champignons
Startere
Vis
Olivenkugler
Startere
Vis
Bruschetta med friske tomater og hvidløg
Startere
Vis
Butterdejssnegle med pesto og soltørret tomat
Startere
Vis
Oliventapanade
Startere
Vis
Tapenade med tomat og marengs
Startere
Vis
Kransekagestykker
Startere
Vis
Humus 1
Startere
Vis
Guacamole med sprøde sesamchips
Startere
Vis
Bruschetta med saltet torsk
Startere
Vis
Gulerodsruller med blue cheese creme
Startere
Vis
Minitarteletter med avocado og rogn/rejer
Startere
Vis
Torskesnacks
Startere
Vis
Tomates damour
Startere
Vis
Sprøde svampekiks
Startere
Vis
Millefeuilles med røget laksecreme
Forret
Vis
Fem slags Sushi med ingefær, wasabi og soja
Forret
Vis
Småbunde med røget laks - kanapeer
Forret
Vis
Påsketærte - Torta Pasqualina
Forret
Vis
Champignonravioli i rosmarincreme
Forret
Vis
Torskerogn med vinaigrette
Forret
Vis
Laksetatar i agurk
Forret
Vis
Andepaté
Forret
Vis
Blinis
Forret
Vis
Filodejstarteletter med kylling og asparges
Forret
Vis
Foie Gras med kammusling
Forret
Vis
Græskarsuppe
Forret
Vis
Gulerodssuppe med grillet laks, spidskommen og kørvel
Forret
Vis
Kyllingterrine med marineret salat, isede rødbeder, pesto og balsamico
Forret
Vis
Lyssej bagt med muslinge-kørvel panade, muslingesauce og lakserogn
Forret
Vis
Mouclade (gratinerede muslinger)
Forret
Vis
Pandekage med bresaola (lufttørret oksefilet)
Forret
Vis
Soljanka - russisk suppe, oftest med fisk – her med kød
Forret
Vis
Vichyssoise
Forret
Vis
Grillede jomfruhummerhaler med salat af granatæbler, æbler og rosenkål
Forret
Vis
Varmrøget laks med porrer og fiskesauce
Forret
Vis
Terrin af skinke med persille
Forret
Vis
3 fyldte æg
Forret
Vis
Hummersuppe
Forret
Vis
Antipastosalat
Forret
Vis
Anderillette
Forret
Vis
Hvidløgssuppe - Aîgo bouido
Forret
Vis
Farserede rødspættefileter på krydderurtesalat
Forret
Vis
Antipasti
Forret
Vis
Agurker – farseret med anderillette
Forret
Vis
Tomater med spinat, tun og ost
Forret
Vis
Hvide asparges med revet pecorino, citronskal og italiensk skinke
Forret
Vis
Muslinger gratineret med mandelmel
Forret
Vis
Kantarelsuppe
Forret
Vis
Aspargessuppe
Forret
Vis
Rød sensommersuppe
Forret
Vis
Asparges med jambon iberico, smeltet manchego, krydrede gulerødder og trøffel
Forret
Vis
Persillerodssuppe med kammuslinger
Forret
Vis
Cannelloni med hummer
Forret
Vis
Chili-rejer med bulgur og tangsalat
Forret
Vis
Carri poisson med torsk, kogte lentilles og rougail
Forret
Vis
Hvide asparges med ristede rejer, aspargesmayo og "kyllingesmør"
Forret
Vis
Østers gratineret med rasp, hvidløg og persille
Forret
Vis
Blinis af rodfrugter med stenbiderrogn og salat
Forret
Vis
Hvidvinsdampede muslinger
Forret
Vis
Jordskokkesuppe med hasselnødder og karse
Forret
Vis
Cremet rosenkålssuppe med sprød chorizo
Forret
Vis
Kyllingebryst med iberisk skinke
Forret
Vis
Cuba: Forret med rejer i tomat og orange-marinerede rejer
Forret
Vis
Rimmet mørk sej med urtecreme
Forret
Vis
Bagt torsk med jordskokkepuré, jordskokkechips og brunet smør
Forret
Vis
Kammuslinger med hindbær-vaniljesirup
Forret
Vis
Rimmet laks med æble-sellericreme
Forret
Vis
Ceviche
Forret
Vis
Kogt torsk med det hele
Forret
Vis
Forret
Vis
Asparges panna cotta med tilbehør
Forret
Vis
Rejecocktail - klassisk ret i ny forklædning
Forret
Vis
Rødbede tartar med peberrodscreme
Forret
Vis
Fiskesuppe med kokosmælk og tigerrejer
Forret
Vis
Cremet muslingesuppe med ristet chorizo og spinat
Forret
Vis
Tuntartar
Forret
Vis
Tartar af røget hellefisk
Forret
Vis
Ravioli med hummerbisque uden hummer
Forret
Vis